De Schaakvereniging heeft de 1e wedstrijden in het interne schaakseizoen 2020/2021 weer achter de rug, Het was weer spannend en ontspannen tegelijk met mooie partijen.

Het was heerlijk ontspannen spelen in de ruime schaaklokatie Het Hervormd Centrum te Ommen waar, conform de corona richtlijnen, ruim voldoende plaats was voor alle schakers. Door alle aanwezige schakers werd ruim voldaan aan de gestelde hygiëne-eisen en er was ruim voldoende afstand tussen de borden en de schakers onderling.

HZP speelt dit jaar geen externe wedstrijden gezien de huidige corona perikelen.

De onderlinge competitie onderging ook enkele wijzigingen waardoor eventuele afwezigheid niet direct negatieve gevolgen heeft voor de stand in de ranglijst.

Mochten er nog thuisschakers zijn die ook de stap willen maken naar een schaakclub waar op vele niveaus wordt geschaakt neem dan contact op met 06-50260100, u bent van harte welkom voor een kennismaking op donderdagavond om 20.00 uur in het Hervormd Centrum te Ommen.