Donderdagavond 3 september is de startdatum voor het nieuw schaakseizoen van schaakclub Het Zwarte Paard uit Ommen. Vanaf 19.00 uur is er eerst een korte ledenvergadering. Na afloop van de ledenvergadering wordt er direct begonnen met de eerste ronde van de interne competitie.

Het Zwarte Paard beschikt over een riante speellocatie, waardoor alle coronamaatregelen kunnen worden nageleefd en er veilig kan worden geschaakt.

Bij Het Zwarte Paard wordt er wekelijks geschaakt in een interne competitie waaraan alle schakers, jong en oud deelnemen. Deze interne competitie is in het Hervormd Centrum te Ommen en begint wekelijks om 20.00 uur. Nieuwe (jeugd) schakers zijn van harte welkom voor informatie en/of aanmelding kunt u mailen naar hetzwartepaardommen@hotmail.com. Iedereen is van harte welkom, de drempel is absoluut niet te hoog.