Op donderdagavond 18 april spelen in het schaakcentrum Hervormd Centrum te Ommen maar liefst 8 schaakteams  hun laatste competitieronde in de 2e klasse van de SOS competitie. De SOS competitie is een samengaan van de Schaakbond Overijssel , Oostelijke Schaakbond en Schaakbond ’t Gooi. De laatste ronde wordt gezamenlijk gespeeld en begint om 8 uur. Naast het 2e team van Het Zwarte Paard komen teams uit Enschede (Park Stokhorst), Hardenberg, Eno (Nijverdal), Rijssen , Vriezenveen (Vrimot), Almelo en Vroomshoop. Maar liefst 64 schakers zullen spelen voor de laatste kansen op promotie en/of degradatie. De grote zaal zal dan ook volledig gevuld zijn met schakers mede omdat alle resterende schakers van HZP  hun onderlinge competitie afwerken in diezelfde ruimte.

Belangstellenden zijn van harte welkom om eens een kijkje te nemen bij deze gezellige vereniging.

Wilt u eventueel meespelen, neem dan vooraf contact op met 06-50260100 en we proberen voor u een invaller te organiseren.